Przejdź do głównej zawartości
Zaloguj
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
Kursy
Search Courses
Wykonaj
1
(bieżący)
2
»
Dalej
Poradnictwo żywieniowe – warsztat praktyczny
Praktyczne aspekty diagnostyczne chorób w poradnictwie dietetycznym
Praktyczne zasady komponowania jadłospisów w prywatnym poradnictwie żywieniowym
Zasady żywienia w profilaktyce i leczeniu chorób nowotworowych
Zasady żywienia i postępowanie u pacjentów z chorobami układu pokarmowego
Dietoterapia pacjentów chorych na cukrzycę, patogeneza schorzenia, epidemiologia oraz sposoby leczenia
Zalecenia praktyczne dotyczące żywienia i suplementacji osób aktywnych fizycznie
Praktyczne aspekty komponowania jadłospisów wegetariańskich
Zasady bezpieczeństwa żywności i żywienia
Marketing i zarządzanie gabinetem dietetycznym
Wykorzystanie coachingu i technik psychokorekcji w redukcji masy ciała u otyłych pacjentów
Dieta ubogoenergetyczna – praktyczne aspekty pracy z pacjentem
Postępowanie żywieniowe u pacjentów przed i po zabiegu bariatrycznym – dietoterapia
Leczenie dietetyczne zaburzeń endokrynologicznych u otyłych pacjentów
Metody leczenia, postępowania i praca z pacjentem w autoimmunologicznym schorzeniu tarczycy- choroba Hashimoto
Choroby autoimmunizacyjne, alergie pokarmowe, predyspozycje genetyczne a prawidłowa mikrobiota jelit – co na ten temat powinien wiedzieć dietetyk?
Dietoterapia płodności. Programowanie żywieniowe potomstwa
Rola prawidłowego żywienia u kobiet przed, podczas i po ciąży
Poradnictwo żywieniowe u dzieci 0-3 – zasady prawidłowego żywienia
Poradnictwo żywieniowe u dzieci szkolnych i przedszkolnych – zasady prawidłowego żywienia
1
(bieżący)
2
»
Dalej